Dierentaxi

 

Heeft u geen auto ter beschikking, of net gisteren een been gebroken en kunt u nu niet naar die afspraak bij de dierenarts? Met de dierentaxi van Huisdieren Service Cranendonck kunt u gemakkelijk uw afspraak nakomen. Denk aan een bezoekje aan de trimmer, de dierenarts, of iets anders waar uw dier naartoe moet. 

De bus bevat 6 ingebouwde professionele hondenkennels. De binnenkant is geheel geïsoleerd, op het dak zit een elektrische ventilator en uiteraard is de bus voorzien van een goede airco. Katten en andere kleine huisdieren kunnen mee in een transportbox.

 

U mag als eigenaar mee als dit gewenst is, maar Huisdieren Service Cranendonck kan uw huisdier dier ook alleen ophalen en terugbrengen. De dierentaxi regio Cranendonck (Budel, Maarheeze, Soerendonk, Gastel) kan geboekt worden voor kleine ritten, maar ook voor langere ritten. Gaat u verhuizen en wilt u uw dier veilig laten vervoeren? Mag uw dier niet mee met een reguliere taxi? Gaat u naar het buitenland en wilt u uw dier laten overkomen? Neem gewoon even contact om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Dierentaxi regio Budel, Maarheeze, Soerendonk, Hamont, Achel

Tarieven Dierentaxi

 

DIERENTAXI PRIJS (incl. btw)
Vervoer en wachttijd per 30 minuten € 16,-
Km vergoeding vanaf Budel € 0,30 per km

*Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 0,30 per km

*Prijzen gelden van maandag tot en met zondag

*Op feestdagen gelden dezelfde prijzen als andere dagen maar beschikbaarheid in overleg

*Aan de hand van specifieke behoeftes van uw dier kan er ook een offerte op maat worden gemaakt

 

Werkwijze Dierentaxi

 

  1. U kunt contact opnemen via het contactformulier, mailen naar info@huisdieren-service-cranendonck.nl of bellen/appen naar +31681693421 voor het inplannen van de dierentaxi.
  2. Telefonisch of via berichten bespreken we uw wensen, de werkwijze en eventuele bijzonderheden.
  3. Als we er beide een goed gevoel over hebben, stuur ik u de algemene voorwaarden  en het inschrijfformulier door. 
  4. H.S.C. komt uw dier(en) bij u thuis ophalen, gaat mee naar de afspraak en brengt uw dier(en) hierna weer veilig thuis. 

 

Wilt u meer informatie? Mail, bel, stuur een bericht via whatsapp

of vul onderstaand formulier in: