Dierverzorging aan huis

 

U gaat een dagje, weekend of langer weg en wilt uw huisdier in zijn vertrouwde omgeving laten? Misschien heeft u meerdere huisdieren en ligt de kostprijs van een verblijf in een pension of opvang hoger dan een dierverzorger die bij u thuis langskomt? Of misschien zoekt u een oplossing voor een ouder dier dat extra zorg of medicatie nodig heeft of niet beschikt over de noodzakelijke vaccinaties? 

De dierverzorging aan huis regio Cranendonck (Budel, Maarheeze, Soerendonk, Gastel) kan in veel gevallen een goede uitkomst bieden. Wij komen tijdens uw afwezigheid één of twee keer per dag bij u langs om uw huisdier(en) te voeden, medicatie toe te dienen, de kattenbak te verversen, eventuele ongelukjes op te ruimen, te knuffelen en in het geval van een hond, uit te laten in de omgeving of naar wens mee te nemen op een wandeling van onze uitlaatdienst. Zo kan uw huisdier volledig verzorgd in zijn eigen vertrouwde thuis blijven terwijl u er onbezorgd tussenuit kan.

Hond, kat, konijn, cavia, Huisdierenverzorging bij vakantie, Dierverzorging aan huis in Budel, Dierverzorging aan huis in Maarheeze, Dierverzorging aan huis in Soerendonk,Dierverzorging aan huis in Gastel, Dierverzorging aan huis in Hamont, Dierverzorgin

Ook voor deze dienst is het belangrijk dat er vooraf een kennismakingsgesprek plaatsvindt. Tijdens dit gesprek kunnen we kennis maken met uw huisdier(en) en bespreken we de gewenste handelingen, gewoontes, eventuele medische zorg en de tijdstippen, duur en frequentie waarop Huisdieren Service Cranendonck bij u thuis langskomt. Ook een eventuele combinatie met onze hondenuitlaatservice kan dan besproken worden.

Wij bieden een betrouwbare verzorging aan huis voor allerlei dieren. U kunt altijd rekenen op de beste zorg in een sfeer van vertrouwen en respect en op een persoonlijke en warme omgang met uw dieren.

Tijdens dit eerste gesprek kunt u aangeven van welk pakket u gebruik wilt maken of wordt er aan de hand van de specifieke behoeftes van uw dier(en) een offerte op maat gemaakt.

Indien gewenst kunnen wij u tijdens uw afwezigheid op de hoogte houden door middel van foto's, video's en een kort verslagje.

Gekke dierenfoto, gekke huisdierenfoto, Huisdierenverzorging bij vakantie, Dierverzorging aan huis in Budel, Dierverzorging aan huis in Maarheeze, Dierverzorging aan huis in Soerendonk,Dierverzorging aan huis in Gastel, Dierverzorging aan huis in Hamont,

Tarieven dierverzorging aan huis 

 

Kort bezoek, 15 minuten:

€ 13,-  (incl. btw)

 • Voeren
 • Water verversen
 • Aandacht
 • Eventuele medicatie

*Max. 2 dieren, per extra dier: + € 1,50

Knaagdieren eten wortels, Huisdierenverzorging bij vakantie, Dierverzorging aan huis in Budel, Dierverzorging aan huis in Maarheeze, Dierverzorging aan huis in Soerendonk,Dierverzorging aan huis in Gastel, Dierverzorging aan huis in Hamont, Dierverzorgin

Standaard bezoek, 30 minuten:

€ 16,- (incl. btw)

 • Voeren
 • Water verversen
 • Aandacht
 • Eventuele medicatie
 • Kattenbak verschonen
 • Knuffelen/spelen
 • Snackje/kauwbotje 
 • Brievenbus legen of andere taken naar wens

*Max. 2 dieren, per extra dier: + € 1,50

Hond en kat krijgen te eten; Huisdierenverzorging bij vakantie, Dierverzorging aan huis in Budel, Dierverzorging aan huis in Maarheeze, Dierverzorging aan huis in Soerendonk,Dierverzorging aan huis in Gastel, Dierverzorging aan huis in Hamont, Dierverzor

Lang bezoek, 45 minuten:

€ 19,- (incl. btw)

 • Voeren
 • Water verversen
 • Aandacht
 • Eventuele medicatie
 • Kattenbak verschonen
 • Knuffelen/spelen
 • Snackje/kauwbotje
 • Hond kort uitlaten 
 • Dier even in tuin laten
 • Brievenbus legen of andere taken naar wens (zoals planten water geven of oud papier/plastic/vuilnis buiten zetten)

*Max. 2 dieren, per extra dier: + € 1,50

Wandeling met hond door wijk, hondenuitlaatservice; Huisdierenverzorging bij vakantie, Dierverzorging aan huis in Budel, Dierverzorging aan huis in Maarheeze, Dierverzorging aan huis in Soerendonk,Dierverzorging aan huis in Gastel, Dierverzorging aan hui

Extra lang bezoek, 60 minuten:

€ 22,- (incl. btw - max. 2 dieren, per extra dier: + € 1,50)

Dit extra lang bezoek van 60 minuten is hetzelfde als het bezoek van 45 minuten maar dan met een langere wandeling van bijvoorbeeld 30/45 minuten of het dier langer in de tuin laten vertoeven, langer spelen, langer aandacht geven en/of andere taken naar wens.

 


*Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief + € 0,30 per km 

*Binnen Budel wordt geen km toeslag berekend

*Prijzen gelden van maandag tot en met zondag

*Op feestdagen gelden dezelfde prijzen als andere dagen maar beschikbaarheid in overleg

*Ook meerdere huisbezoeken per dag zijn altijd mogelijk

*H.S.C. voert geen levende dieren aan bijvoorbeeld slangen of andere reptielen

*Aan de hand van specifieke behoeftes van uw dier kan er ook een offerte op maat worden gemaakt

 

Werkwijze kennismaking

 

 1. U kunt contact opnemen via het contactformulier, mailen naar info@huisdieren-service-cranendonck.nl of appen/bellen naar +31681693421 voor het inplannen van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 2. Voor het kennismakingsgesprek kom ik bij u thuis en bespreken we het karakter van uw dier(en), uw wensen, de werkwijze en eventuele bijzonderheden.
 3. Als we er beide een goed gevoel over hebben, nemen we de algemene voorwaarden en het sleutelcontract door.
 4. U mag dan het inschrijfformulier invullen. Dit kan ook naderhand, en dan naar H.S.C gemaild worden. Ook tekenen we beide de overeenkomst.
 5. We plannen de eerste dag en tijdstip in en hierna bespreek ik met u hoe het is gegaan.
 6. Voor het overhandigen van de huissleutel (om uw dier te komen verzorgen, bij uw afwezigheid) maken we gebruik van het sleutelcontract. 

 

Wilt u meer informatie of een kennismakingsgesprek inplannen?

Mail, bel, stuur een bericht via whatsapp of vul onderstaand formulier in: