Individuele wandelingen

 

De individuele wandelingen zijn dus 1 op 1 wandelingen met Huisdieren Service Cranendonck en uw hond(en) in regio Cranendonck (Budel, Maarheeze, Soerendonk, Gastel)

Indien het mogelijk is, het op de route ligt én de honden het leuk vinden, kunnen er eventueel 2 individuele wandelingen worden gecombineerd met elkaar, zodat de betreffende honden een speel en/of wandelmaatje hebben.

ALLE soorten honden zijn welkom!

 

Meest gekozen opties zijn:

 

* Individuele wandeling kort:

 • circa 25 / 30 min.
 • wandeling begint direct vanaf uw huis
 • wandeling in uw eigen wijk
 • hond gaat niet mee met de auto of bus
 • hond is in principe altijd aangelijnd

* Individuele wandeling lang: 

 • circa 45 / 60 min.
 • wandeling in omheind losloopgebied, bos of waterplas óf wandeling in eigen wijk
 • hond gaat eventueel mee met de auto of bus
 • hond loopt los of aangelijnd

 

Individuele wandeling; Hondenuitlaatservice Budel, Hondenuitlaatservice Maarheeze, Hondenuitlaatservice Soerendonk, Hondenuitlaatservice Gastel, Hondenuitlaatservice Hamont / Achel
Individuele wandeling onderweg naar het bos; Hondenuitlaatservice Budel, Hondenuitlaatservice Maarheeze, Hondenuitlaatservice Soerendonk, Hondenuitlaatservice Gastel, Hondenuitlaatservice Hamont / Achel

 

Deze individuele wandelingen van de hondenuitlaatservice van Huisdieren Service Cranendonck kunnen geheel op maat gemaakt worden en zijn bijvoorbeeld geschikt voor:

Honden met een rugzakje, die wat extra aandacht nodig hebben, loopse teven, niet gecastreerde reuen, sommige krachtigere rassen of honden die niet met andere honden samen kunnen. Ook kunnen oudere honden en pups meer gebaat zijn bij individuele wandelingen i.v.m. de duur van de groepswandelingen. Eventueel kan er wat korter worden gewandeld en de resterende tijd aangevuld worden met thuisaandacht zodat uw hond niet te lang alleen is.

 

Huisdieren Service Cranendonck besteedt veel aandacht aan het karakter en de behoeften van uw hond. Zo worden ook de individuele wandelingen een feestje!

Individuele wandeling aan het water; Hondenuitlaatservice Budel, Hondenuitlaatservice Maarheeze, Hondenuitlaatservice Soerendonk, Hondenuitlaatservice Gastel, Hondenuitlaatservice Hamont / Achel

Tarieven individuele wandelingen

 

INDIVIDUELE WANDELINGEN PRIJS (incl. btw)
Individuele wandeling kort (25/30 min) € 16,-
Individuele wandeling lang (45/60 min) € 19,50

*2e hond van hetzelfde adres ontvangt 50% korting op alle individuele wandelingen!

*Alle prijzen zijn inclusief BTW

*Prijzen zijn exclusief € 0,30 per km vanaf Budel

*Prijzen gelden van maandag tot en met zondag

*Op feestdagen gelden dezelfde prijzen als andere dagen maar beschikbaarheid in overleg

 

Werkwijze kennismaken & proefwandelen

 

 1. U kunt contact opnemen via het contactformulier, mailen naar info@huisdieren-service-cranendonck.nl of appen/bellen naar +31681693421 voor het inplannen van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 2. Voor het kennismakingsgesprek kom ik bij u thuis en bespreken we het karakter van de hond, uw wensen, de werkwijze en eventuele bijzonderheden.
 3. Als we er beide een goed gevoel over hebben, nemen we de algemene voorwaarden en het sleutelcontract door.
 4. U mag dan het inschrijfformulier invullen. Dit mag ook naderhand, en dan naar H.S.C gemaild worden.
 5. We plannen de dag(en) in en na de eerste wandeling bespreek ik met u hoe het is gegaan en wat mijn bevindingen zijn.
 6. Als we besluiten dat de hond met H.S.C. mee zal gaan op een of meerdere vaste dagen in de week, ondertekenen we een overeenkomst.
 7. Voor het overhandigen van de huissleutel (om de hond op te halen, bij uw afwezigheid) maken we gebruik van het sleutelcontract. 

 

Individuele wandeling met jonge hond; Hondenuitlaatservice Budel, Hondenuitlaatservice Maarheeze, Hondenuitlaatservice Soerendonk, Hondenuitlaatservice Gastel, Hondenuitlaatservice Hamont / Achel

Wilt u meer informatie of een kennismakingsgesprek inplannen?

Mail, bel, stuur een bericht via whatsapp of vul onderstaand formulier in: